Rautjärvellä palaneen asuinrakennuksen alueelta on löytynyt ruumis – yhteyttä kirkon tulipaloon tutkitaan

Rautjärven kirkko syttyi palamaan joulupäivänä puoli yhdeksän aikaan aamulla. Vain alle tuntia myöhemmin pelastuslaitos sai hälytyksen 30 kilometrin päähän Torsansaloon, jossa paloi asuinrakennus ja sen piharakennuksia.

25.12.2022 19:39 | Päivitetty 25.12.2022 20:16

Helsinki

Rautjärvellä kirkon tulipalon jälkeen palaneen asuinrakennuksen alueelta on löytynyt ruumis, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi. Poliisi selvittää palojen yhteyttä toisiinsa.

Torsansalossa syttyi aamulla tuleen asuinrakennus ja sen piharakennuksia. Rakennukset tuhoutuivat palossa täysin. Aiemmin aamulla Rautjärven kirkossa syttyi tulipalo kesken sanajumalanpalveluksen. Torsansalosta on kirkolle matkaa runsaat 30 kilometriä.

Aiemmin poliisi kertoi, että palossa tuhoutuneen kirkon tulipaloa tutkitaan törkeänä tuhotyönä. Tulipalosta löytyi viitteitä mahdollisesta rikoksesta. Poliisi on aloittanut kirkossa tapahtuma-aikaan olleiden alustavat puhuttelut.

Lue lisää: Rautjärven kirkon tulipaloa tutkitaan törkeänä tuhotyönä – Kahden oven edessä oli naruja

Poliisin yhtenä tutkintalinjana on, että palot liittyvät toisiinsa. Siinä tapauksessa vaaraa uusille tulipaloille ei poliisin mukaan ole. Kaikki tutkintalinjat ovat kuitenkin edelleen auki.

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesti paloihin liittyvästä vuoden 2020 viininpunaisesta, viistoperäisestä Opel Astrasta. Havaintoa pyydetään joulun ajalta, Rautjärven ja Imatran alueilta. Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut