Neljän Kirkkonummen Veikkolassa kuolleena löytyneen kuolinsyy ei vielä tiedossa – Poliisi ei epäile rikosta

Omakotitalosta löytyi kuolleena kaksi iäkästä ja kaksi noin 30-vuotiasta henkilöä Veikkolassa.

Poliisi ei epäile rikosta tapauksessa, jossa kirkkonummelalalaisesta omakotitalosta löytyi neljä kuollutta.

22.12.2022 16:42

Poliisi ei tässä vaiheessa epäile rikosta neljän ihmisen kuolemaan johtaneissa tapahtumissa Kirkkonummen Veikkolassa.

Kaksi ikäihmistä ja kaksi noin 30-vuotiasta löytyi maanantaina19. joulukuuta kuolleina omakotitalosta Kirkkonummella. Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan löydettyjen kuolinsyy ei ole vielä tiedossa. Poliisi odottaa esimerkiksi oikeuslääketieteellisten tutkimusten tuloksia.

Poliisi kertoo jatkavansa tapahtumien tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä. Tekninen tutkinta tapahtumapaikalla jatkuu edelleen. Poliisin taktiset tutkijat pääsevät taloon sisälle vasta, kun tekninen tutkinta on saatettu loppuun.

Poliisin mukaan tutkinnan alkuvaiheessa on turvattava ja otettava huomioon se, että tutkinnan edetessä voi ilmetä jotakin yllättävää, vaikka tässä vaiheessa ei ole ilmennyt syytä epäillä rikosta.

”Emme ota kantaa tapahtumien mahdolliseen kulkuun ennen kuin oikeuslääkärin tekemä kuolemansyyn selvittäminen sekä poliisin oma tekninen ja taktinen tutkinta ovat valmiit”, kertoo rikoskomisario Nina Kangas tiedotteessa.

Kangas sanoo, että tapahtumapaikan läheisyydessä on poliisin näkökulmasta katsottuna turvallista elää ja liikkua.

Onnettomuustutkintakeskuksesta (Otkes) kerrottiin keskiviikkona, että Otkes on tutkinnassa mukana tapauksen poikkeuksellisuuden vuoksi.

Länsi-Uudenmaan poliisi sanoo tiedotteessa, että jos kyseessä on onnettomuus, Otkesin vastuulla on selvittää ja tiedottaa, millaisia toimenpiteitä eri toimijoilta tulevaisuudessa mahdollisesti edellytetään, jotta vastaava ei voi toistua.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut