Yksi kuoli rajussa omakotitalon palossa Nurmijärvellä

Klaukkalan keskustassa syttyi perjantain ja lauantain välisenä yönä tulipalo, jonka seurauksena 400-neliöinen omakotitalo tuhoutui pahoin.

Pelastuslaitos kertoi aiemmin pelastaneensa Klaukkalan keskustassa Nurmijärvellä palaneesta talosta yhden ihmisen. Poliisi kuitenkin kertoi myöhemmin yhden ihmisen kuolleen palossa.

5.11. 11:52 | Päivitetty 5.11. 12:35

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli kolmelta hälytyksen rakennuspalosta Klaukkalan keskustassa, Nurmijärvellä.

Päivystävä palomestari Päivi Lindström kertoi, että paikalla paloi suuri, kaksikerroksinen ja noin 400-neliöinen omakotitalo. Palon sammutustyöt saatiin päätökseen ennen puoltapäivää.

Tulipalossa kuoli yksi ihminen, Itä-Uudenmaan poliisi kertoi Twitterissä noin kello yhdeksän aikaan lauantaiaamuna.

Pelastuslaitos kertoi aiemmin, että palavasta talosta olisi pelastettu yksi ihminen, joka loukkaantui vakavasti. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan hän oli ainoa talossa sisällä ollut.

Paloa sammuttamaan hälytettiin seitsemän sammutusyksikköä, kuusi säiliöautoa, nostolava sekä pari koura-autoa.

Liekit löivät läpi kaksikerroksisen omakotitalon katosta.

Rajun palon sammutustöissä arveltiin aamulla kestävän puoleen päivään asti.

Kyseisessä talossa on kaksi asuntoa, joista toinen oli tulipalon aikaan tyhjillään, päivystävä palomestari Tomi Airaksinen sanoi hieman ennen kello seitsemää aamulla. Airaksisen mukaan koko talo tuhoutui tulipalossa.

Palo saatiin hallintaan noin viiden aikaan aamulla. Hieman ennen kello seitsemää paikalla tehtiin jälkisammutusta ja raivaustöitä.

Palon syttymissyy ei ole tiedossa.

”Kun ensimmäinen pelastusyksikkö oli kohteessa, talon alakerta oli jo täyden palamisen vaiheessa. Syytä on mahdotonta arvioida”, Airaksinen sanoi.

Sammutustöissä käytettiin nostolavaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut