Puolustusministeri Antti Kaikkonen Aamulehden haastattelussa: Näin Suomi varautuu Venäjän uhkaan – venäläisten omistamat kiinteistöt voidaan tarvittaessa pakkolunastaa

Puolustusministeri Antti Kaikkonen vieraili Tampereella ja Pirkanmaalla maanantaina. Hän avasi tapoja, joilla Suomi varautuu Venäjän aiheuttamiin turvallisuusuhkiin.

Puolustusministeri Antti Kaikkonen vastaili Tampereen kirjastotalo Metsossa Suomen turvallisuustilannetta koskeviin kysymyksiin keskustapuolueen järjestämässä yleisötilaisuudessa. Tilaisuuden aluksi hän vaihtoi pari sanaa keskustan Pirkanmaan pii­rin varapuheenjohtajan Raija Moilasen kanssa.

10.10.2022 19:37

Aamulehti

Puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk.) mukaan valtio voi tarvittaessa pakkolunastaa venäläisten Suomesta ostamia kiinteistöjä, jos ne sijaitsevat turvallisuuden kannalta kriittisillä alueilla. ”Kyllä sekin on mahdollista, jos tunnistetaan aito riski ja siitä on esittää riittävät perusteet. Sekin työkalu on olemassa”, Kaikkonen sanoi Aamulehden haastattelussa vieraillessaan maanantaina Tampereella ja Pirkanmaalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut