Hoitajien työkiistan sovittelu jatkuu tänään – liitot vastustavat edelleen potilas­turvallisuus­lakia

Sovittelu hoitajien työkiistan ratkaisemiksesi jatkuu. Valtakunnansovittelija arvioi, onko sovintoesityksen antamiselle edellytyksiä.

Hoitajien työkiistan neuvotteluja jatkettiin tiistaina valtakunnansovittelijan toimistolla Helsingissä. Pöydän vasemmalla puolella Henrika Nybondas-Kangas jaMarkku Jalonen kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:sta, pöydän päädyssä valtakunnansovittelija Anu Sajavaara ja oikealla puolella Tehyn Millariikka Rytkönen, Else-Mai Kirvesniemi ja Anne Sainila-Vaarno sekä Superin Silja Paavola.

14.9.2022 9:55 | Päivitetty 14.9.2022 13:41

Hoitajien työkiistan sovittelu jatkuu keskiviikkona. Valtakunnansovittelija Anu Sajavaara tapasi hoitajaliittojen Tehyn ja Superin sekä työnantajien KT:n edustajat tiistaina illalla, mutta ratkaisuja ei vielä eilen tehty.

Aiemmin tiistaina Sajavaara kertoi katsovansa tapaamisessa, onko sovintoesityksen antamiselle edellytyksiä. Sajavaara tviittasi illalla neuvottelujen päätteeksi, että sovittelu etenee ja ratkaisua kohti edetään. Aiemmin päivällä valtakunnansovittelija arvioi, että neuvotteluissa on nähty hyvää edistystä muilta osin, mutta palkkakysymykset ovat hiertäneet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut