VR-Yhtymän uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Elisa Markula

Elisa Markula on aiemmin toiminut muun muassa Oriolan ja Tikkurilan toimitusjohtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ensi tiistaina.

Toimitusjohtaja Elisa Markula maali- ja lakkayhtiö Tikkurilan puolivuosikatsauksen tiedotustilaisuudessa Helsingissä 3. elokuuta 2018.

26.8. 9:22 | Päivitetty 26.8. 9:31

VR-Yhtymän uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Elisa Markula. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Oriolan ja Tikkurilan toimitusjohtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään ensi tiistaina.

Edellinen toimitusjohtaja Lauri Sipponen irtisanottiin huhtikuussa. Väliaikaisena toimitusjohtajana on toiminut Topi Sipola, joka palaa Markulan nimityksen myötä matkustajaliikennejohtajan tehtäviin.

Markulan mukaan VR:llä on tärkeä tehtävä vastuullisena ja asiakaslähtöisenä matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyrityksenä Suomessa ja Ruotsissa.

”Raide- ja joukkoliikenne on kasvava toimiala, joka on muihin liikennemuotoihin verrattuna kestävämpää ja vie osaltaan yhteiskuntaa kohti hiilineutraaliutta”, hän arvioi tiedotteessa.

VR:n hallituksen puheenjohtaja Kjell Forsén kertoo, että yhtiön hallitus painotti toimitusjohtajan valinnassa asiakaslähtöisyyttä, hyvää johtajuutta, tuloksentekokykyä ja kansainvälistä liiketoimintaosaamista.

”Elisalla on laaja-alaista kokemusta kuluttaja- ja yritysliiketoiminnasta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, erityisesti Ruotsista. Hän on johtanut tuloksellisesti erilaisia liiketoimintoja ihmisläheisellä ja innostavalla otteella”, Forsén kuvailee.

Päivitys 26.8.2022 kello 9.31: Lisätty uutiseen kommentit Elisa Markulalta ja Kjell Forsénilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut