Sähköratavaurio Helsingissä korjattu, aamun junaliikenne sujuu normaalisti

Ainakin 52 lähijunavuoroa peruttiin torstain aikana. Kaukojunia taas peruttiin kahdeksan. Perjantaiaamun junaliikenne sujuu jälleen normaalisti.

Matkustajia ja VR:n kaukoliikenteen juna Helsingin päärautatieasemalla 7. heinäkuuta 2021.

25.8. 14:34 | Päivitetty 26.8. 7:55

Eilen aamupäivällä alkanut sähköratavaurio Helsingissä Ilmalan ja Oulunkylän välillä on korjattu, tiedottaa Fintrafficin rataliikennekeskus perjantaina. Aamun junaliikenne sujuu jälleen normaalisti.

Sähköratavaurio Helsingissä Ilmalan ja Oulunkylän välillä laajeni torstaina pääradan kahdelle raiteelle. Pasilan ja Oulunkylän välillä oli käytössä vain kaksi raidetta neljästä.

Junaliikenteelle aiheutui vauriosta huomattavia myöhästymisiä ja peruutuksia. Sähköratavaurion korjausta suunniteltiin torstain ja perjantain väliseen yöhön, Fintrafficin rataliikennekeskus kertoi torstaina.

Kuuden aikaan illalla rataliikennekeskuksesta arvioitiin, että ainakin 52 lähijunavuoroa peruttiin torstain aikana. Kaukojunia taas peruttiin kahdeksan, joista osalle järjestettiin korvaava bussikuljetus.

Rataliikennekeskuksen liikennetilanne-palvelun mukaan noin neljännes kaukojunista ja yli viidennes lähijunista oli myöhässä torstai-iltana.

Päivitys 26.8.2022 kello 7.53: Lisätty tieto siitä, että vika on korjattu.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut