Näin Annika Saarikko kommentoi Sanna Marinin uusinta kuvakohua

Ei ole minun asiani ryhtyä moraalinvartijaksi, Saarikko kommentoi.

Annika Saarikko keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Porissa 23. elokuuta 2022.

23.8. 14:46

Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Annika Saarikko sanoo jättävänsä suomalaisten äänestäjien arvioitavaksi sen, miten pääministeri Sanna Marinin (sd) uusin kuvakohu vaikuttaa pääministeri-instituutioon.

Saarikko uskoo, että Marinin juhlakuvat ovat varsin isossa ristiriidassa monen suomalaisen arjen kanssa, kun huoli tulevan talven sähkölaskuista ja ruokakaupan kohonneista hinnoista painaa monen mieltä. Hän kuitenkin sanoi, ettei ole hänen asiansa ryhtyä moraalinvartijaksi.

”Mutta kieltämättä, kun sen kuvan näin, niin sen seinän siitä tunsin hiukan toisenlaisesta asiayhteydestä”, Saarikko kommentoi asiaa keskustan eduskuntaryhmän kokouksessa Porissa.

Lue lisää: Pääministeri Sanna Marin pyysi anteeksi sosiaalisessa mediassa leviävää uutta kuvaa: ”Se ei ole asiallinen” – Tästä kuvasta on kyse

Sosiaalisessa mediassa on alkanut kiertää kuvakaappauksia ja videoita pääministerin ystävilleen Kesärannassa järjestämistä juhlista heinäkuisen Ruisrock-festivaalin jälkeen.

Yhdessä kuvassa malli Sabina Särkkä poseeraa Finland-kyltti paljaan ylävartalonsa päällä toisen naisen kanssa, jonka ylävartalo on myös paljas. Naiset näyttävät suutelevan toisiaan. Kuvan taustalla on sininen kangas, joka muistuttaa pääministerin virallisissa tiedotustilaisuuksissa nähtyä taustakangasta.

Marin on pyytänyt kuvaa anteeksi ja sanonut, että se ei ole asiallinen.

Saarikko sanoi olevan sanomattakin selvää, että hän kommentoisi mieluummin pääministerin poliittisia avauksia kuin kuvia Kesärannan bileistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut