Turun Sanomat: Rydman jättää HS:n jutusta tutkintapyynnön ensi viikolla

29.6. 12:24 | Päivitetty 29.6. 15:06

Helsinki

Kansanedustaja Wille Rydman (kok.) kertoo Turun Sanomille, että aikoo jättää ensi viikolla tutkintapyynnön häntä koskevasta Helsingin Sanomien jutusta.

HS:n 19. kesäkuuta julkaiseman jutun mukaan keskusrikospoliisi selvitti kesällä 2020 väitteitä, joiden mukaan Rydman olisi käyttäytynyt epäsopivasti nuoria tyttöjä ja naisia kohtaan. Yhdeksän naisen puhutuksen jälkeen esiselvitys lopetettiin, ja poliisin mukaan mikään ilmi tullut teko ei ylittänyt tutkintakynnystä.

Rydman on kiistänyt kaikki väitteet ja kertoi jutun julkaisun jälkeen tekevänsä esitetyistä väitteistä ja niiden julkaisemisesta tutkintapyynnön. ”Tutkintapyynnön tekeminen venyy eräistä teknisistä syistä ensi viikkoon”, Rydman viestittää TS:lle.

Rydman kertoo TS:lle käyneensä asiaa huolella läpi asianajajansa kanssa. Viime viikolla Rydmanin kerrottiin eroavan kokoomuksen eduskuntaryhmästä ja Rydman jätti myös jäsenyytensä eduskunnan valiokunnissa.

Oikaisu 29.6.2022 kello 15.06: Korjattu jutun virheellinen muotoilu poliisitutkinnasta. Poliisin mukaan mikään ilmi tullut teko ei ylittänyt tutkintakynnystä. Aiemmin jutussa luki, että poliisitutkinta päättyi ilman syytteitä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut