Kaksi nuorta kuoli Turussa tapahtuneessa kolarissa perjantai-iltana

Toinen surmansa saaneista matkusti auton tavaratilassa.

Onnettomuuspaikalla Aerotiellä lähellä Turun lentokenttää oli muistokynttilöitä ja metalliromua lauantaina 4. kesäkuuta 2022.

4.6. 10:47

Myöhään perjantai-iltana Turussa sattui henkilöauton ja rekan välinen kolari, jossa kuoli kaksi nuorta, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.

Hätäkeskus sai ilmoituksen Aerotiellä sattuneesta onnettomuudesta hieman ennen kello yhtätoista illalla. Onnettomuudesta ilmoitti auton kyydissä ollut matkustaja.

Poliisin mukaan paikalla osallisten kertomana selvisi, että henkilöauton kyydissä oli ollut kuusi nuorta. Yksi heistä oli matkustanut auton tavaratilassa.

Henkilöauto oli tullut Aerotietä pitkin lentoaseman suunnasta. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja auton peräosa oli lähtenyt luisuun törmäten lopulta vastaan tulleen täysperävaunullisen yhdistelmäajoneuvon keulaan.

Törmäyksen seurauksena ajoneuvossa takapenkillä matkustanut vuonna 2005 syntynyt nuori nainen ja tavaratilassa matkustanut vuonna 2005 syntynyt nuori mies kuolivat.

Alkoholilla ei poliisin mukaan epäillä olevan osuutta asiaan.

Vuonna 2004 syntynyttä henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut