Miten mahdolliseen tulevaan epidemia-aaltoon varaudutaan? STM:n työryhmä esitteli ehdotuksensa

Sosiaali- ja terveysministeriö asetti helmikuussa työryhmän selvittämään varautumista mahdolliseen seuraavaan epidemia-aaltoon. Tulokset esitellään kello 12 alkavassa suorassa lähetyksessä.

Epidemia-aaltoon varautumisesta kertovat sairaalaneuvos Rauno Ihalainen ja Kuva on otettu, kun Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen yliopistollisen sairaalan johtaja Rauno Ihalainen jäi eläkkeelle syyskuun lopussa 2019.

17.5. 11:51 | Päivitetty 17.5. 12:57

Aamulehti

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) kertoi tiistaina suorassa lähetyksessä, miten terveydenhuollossa varaudutaan mahdolliseen seuraavaan epidemia-aaltoon.

STM asetti helmikuussa työryhmän selvittämään varautumista, ja nyt työryhmä on saanut ehdotuksensa valmiiksi. Tuloksista kerrottiin kello 12 alkavassa suorassa lähetyksessä.

Suora lähetys on päättynyt.

Työryhmän ehdotuksista kertoivat puheenjohtaja, sairaalaneuvos Rauno Ihalainen ja Oulun kaupungin hyvinvointijohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto. Ihalainen toimi aiemmin pitkään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen yliopistollisen sairaalan johtajana. Paikalla oli myös johtava asiantuntija Liisa-Maria Voipio-Pulkki STM:stä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut