Nahkatakkien myynti kolminkertaistui pääministeri Marinin Tukholman vierailun jälkeen

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Marinin asuvalinnat ovat nousseet otsikoihin.

Sanna Marinin asuvalinta taannoisella Ruotsin vierailullaan aiheutti välittömän ostoryntäyksen. Marin tapasi Ruotsissa kollegansa Magdalena Anderssonin.

25.4. 13:22

STT

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) asuvalinta taannoisella Ruotsin-vierailulla on aiheuttanut suomalaisissa nahkatakkien ostoryntäyksen, selviää maksunvälitysyhtiö Klarnan tekemästä tutkimuksesta.

Tavatessaan Tukholmassa kollegansa Magdalena Anderssonin Marin pukeutui mustaan biker-malliseen nahkatakkiin.

Klarnan ostodataan perustuvan tutkimuksen mukaan asuvalinta vaikutti välittömästi nahkatakkien myyntiin Suomessa. Nahkatakkien myynti nousi 179 prosenttia ja biker-takkien myynti 98 prosenttia Marinin Tukholman-vierailun jälkeisellä viikolla verrattuna sitä edeltävään kuukauteen.

"Ostodatamme osoittaa, että pääministeri Marinin vaikutusvalta yltää myös politiikan ulkopuolelle. Tämän kevään suosituimmaksi takiksi saattaakin siis hyvinkin nousta biker-mallinen nahkatakki”, sanoo tiedotteessa Klarnan Suomen markkinointijohtaja Jannica Nyman.

Marin vieraili Tukholmassa 13. huhtikuuta. Marinin ja Ruotsin pääministeri Anderssonin keskusteluiden pääaiheena oli Suomessa ja Ruotsissa käytävä turvallisuuspoliittinen keskustelu.

Nahkatakissa edustettu niin työmatkoilla kuin leikkipuistossa

Tukholman-vierailu ei ollut ainoa kerta, kun Suomen pääministerin on nähty käyttävän kansan suosioon noussutta takkia. Sunnuntaina Marin jakoi kuvapalvelu Instagramissa tarinatoiminnolla videon, jossa hän tekee samainen nahkatakki päällä leuanvetoja lasten leikkipuistossa.

Marinin asuvalinnat ovat ennenkin nousseet otsikoihin. Aiemmin on uutisoitu muun muassa mustasta jakusta, joka nähtiin Marinin päällä ilman aluspaitaa muotilehti Trendin kannessa.

Kello 13.55: Juttua täydennetty.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut