”Tajusin, että ainut jarru tulevaisuuteni suhteen olin minä itse”, sanoo paperitehtaalta irtisanottu työntekijä, jolla on nyt taskussaan lentokone­asentajan paperit

Jämsänkoskelainen Jari Myyry valmistui pari viikkoa sitten lentokoneasentajaksi. Katseen kääntäminen tulevaisuuteen vei UPM:n Jokilaakson-tehtailla runsaan parinkymmenen vuoden uran tehneeltä mieheltä oman aikansa.

UPM:n Kaipolan-tehtaan entinen prosessityöntekijä Jari Myyry kouluttautui irtisanomisen jälkeen uuteen ammattiin, lentokoneasentajaksi. Myyry olisi mielellään työskennellyt tehtaalla eläkeikään asti, mutta uusi uravalinta tuntuu nyt hyvältä.

14.4. 6:30

Jämsänkoskelainen Jari Myyry, 46, valmistui kaksi viikkoa sitten lentokoneasentajaksi. Uudelleen kouluttautuminen ei ollut Myyrylle pitkään hautunut haave tai läpihuutojuttu, vaan rehellisesti sanottuna enemmänkin pakkorako.

”En ole sellainen tyyppi, joka vaihtaa mielekkään työn koulunpenkkiin ihan vain vaihtelun vuoksi. Olisin viihtynyt varmasti työurani loppuun saakka paperimiehenä.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut