Kansliapäällikkö Kirsi Varhila hakee Satakunnan hyvinvointialueen johtajaksi

Kansliapäällikkö Kirsi Varhila on ollut sosiaali- ja terveysministeriön (STM) näkyviä hahmoja, sillä hän on ollut mukana STM:n ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viikottaisissa koronavirustilannetta käsittelevissä tiedotustilaisuuksissa.

18.3. 22:05

Helsinki/Pori

Sosiaali- ja terveyministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhila hakee Satakunnan hyvinvointialueen johtajaksi, kertoo Yle. Asiasta kertoi aiemmin perjantaina myös Satakunnan Kansa.

Varhila valittiin sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäälliköksi vuonna 2019. Ennen valintaansa hän työskenteli sosiaali- ja terveysministeriössä osastopäällikkönä ja osallistui esimerkiksi sote-uudistuksen valmisteluihin edellisen hallituksen kaudella.

Aluehallitus päättää haastatteluun kutsuttavat Ylen mukaan tiistaina ja virkavaali on tarkoitus pitää aluevaltuuston kokouksessa 19. huhtikuuta.

Porilaistaustainen Varhila on yksi kuudesta virkaa hakeneesta. Varhilan lisäksi johtajaksi ovat hakeneet esimerkiksi Satasairaalan johtajaylilääkäri Petteri Lankinen ja hyvinvointialueen muutosjohtaja Anneli Lehtimäki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut