9-tien kolarissa kuolleet ja loukkaantunut ammattikorkeakoulun opiskelijoita

Humanistisen ammattikorkeakoulun kaikilla kampuksilla on tänään suruliputus.

Onnettomuus tapahtui 9-tiellä tiistaiaamuna noin kaksi kilometriä Korpilahden Nesteeltä Jyväskylään päin. Valokuva on otettu kello 11 aikaan.

23.2. 10:06

Aamulehti

Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) on julkaissut tiedon, jonka mukaan tiistaina 9-tien onnettomuudessa kuolleet ja loukkaantunut ovat Humakin kulttuurituotannon opiskelijoita.

Onnettomuus tapahtui Jyväskylässä valtatiellä 9 varhain tiistaiaamuna. Kolarissa rekka ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa.

Lue lisää: Kolme kuoli ja yksi loukkaantui Ysitien rajussa kolarissa – henkilöauto heittelehti ja törmäsi rekkaan, tältä kolaripaikalla näytti

”Ajatuksemme on nyt omaisten ja läheisten luona. Otamme osaa heidän suureen suruunsa”, sanoo rehtori Jukka Määttä surunvalittelussaan. Onnettomuudessa loukkaantuneelle hän toivoo voimia toipumiseen.

Humak tarjoaa Jyväskylään kriisi- ja keskusteluapua yhdessä ammattilaisten kanssa opiskelijoiden ja henkilöstön tukemiseksi tilanteessa. Humakin kampuksilla järjestetään suruliputus uhrien muistolle.

Humak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, jossa opiskelee 2 000 tutkinto-opiskelijaa. Sillä on toimipisteet Jyväskylän lisäksi Helsingissä, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Kuopiossa ja Turussa.

Sisä-Suomen poliisi aikoo tiedottaa tapahtuneesta lisää aikaisintaan keskiviikkona iltapäivällä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut