Uutta tietoa Jämsänkosken kuolemaan johtaneesta tulipalosta - Kotimaa - Aamulehti

Uutta tietoa Jämsänkosken kuolemaan johtaneesta tulipalosta: Taustalla epäonnistunut tulisijan sytytys

Tulipalossa kuoli toinen talon asukkaista.

Timonkujalla Jämsänkoskella syttyi 20. joulukuuta tulipalo, joka vaati yhden ihmisen hengen.

3.1. 18:22

Jämsänkoskella joulukuun 20. päivänä tapahtuneen omakotitalopalon palonsyyntutkinta on edennyt, ja poliisilla alkaa olla jo käsitys siitä, miten palo sai alkunsa. Jämsänkoski on osa Jämsää.

Taustalla oli ilmeisesti tulisijan sytytys, jossa oli käytetty apuna jonkinlaista kaasutohoa. Siinä ollut kaasupatruuna oli pitänyt vaihtaa uuteen, jota tulen sytyttäjä ei ilmeisesti saanut kunnolla paikalleen. Toho oli kuitenkin mennyt jotenkin päälle ja puhaltanut tulisijan sytyttäjää käsiin, minkä vuoksi laite oli tippunut lattialle. Siitä tuli oli lähtenyt leviämään nopeasti koko rakennukseen.

Palossa kuoli toinen talon kahdesta asukkaasta, toinen ehti päästä ulos. Tiedossa on, että molemmat olivat iäkkäitä henkilöitä, mikä saattoi vaikuttaa osaltaan siihen, ettei heistä toinen ehtinyt ulos rakennuksesta.

Rikoskomisario Veli-Pekka Välisaaren mukaan tässä vaiheessa poliisi odottaa syyttäjän kannanottoa siihen, onko tapausta tarpeen lähteä tutkimaan rikoksena. Rikosilmoitusta ei toistaiseksi ole kirjoitettu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut