Näin Antti Kaikkonen kommentoi puheita hallituskriisistä, EU:n taisteluosastoa ja naisten kutsuntoja - Kotimaa - Aamulehti

Historiallisen suuresta hävittäjäkaupasta tehdään päätös pian – puolustus­ministeri Kaikkonen Aamulehdelle: ”Meillä ei ole sellaista hallituskriisiä, joka viittaisi nopeaan hajoamiseen”

Puolustusministeri Antti Kaikkonen vieraili Pirkkalassa Satakunnan lennostossa maanantaina. Aamulehden haastattelussa hän kommentoi puheita hallituskriisistä ja kertoo tuoreimmat tiedot EU:n taisteluosastoista ja naisten kutsunnoista.

Ensi kuussa selviää, millainen hävittäjä palvelee ilmavoimia seuraavat vuosikymmenet. Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) kertoi vierailullaan Satakunnan lennostossa, että aikataulu on päätöksenteon suhteen pitänyt hyvin.

22.11. 14:51

Aamulehti

Historiallisen suuri hävittäjäkauppa on pysynyt hyvin aikataulussaan. Pirkanmaalla maanantaina vieraillut puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) vahvistaa, että hallituksen on tarkoitus tehdä päätös ensi kuussa. Työtä on sen eteen tehty.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut