Kokoomusnuorten Ida Leino ja keskustanuorten Aleksi Sandroos tulevat Sastamalasta - Kotimaa - Aamulehti

Tuleeko Suomen uusi poliittinen eliitti Sastamalasta? – Kokoomuksen ja keskustan nousevat nimet ovat tunteneet toisensa lapsesta asti: nyt molemmat tähtäävät politiikan huipulle

Sastamalasta lähtöisin olevat kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino ja keskustanuorten uusi puheenjohtaja Aleksi Sandroos tähtäävät kummatkin ensin aluevaaleihin, sitten eduskuntavaaleihin. Tässä jutussa he kertovat paitsi keitä ovat myös kantansa ajankohtaisiin kysymyksiin.

Täältä tullaan valtakunnan politiikka. Sastamalaan on syntynyt varsinainen nuorten poliittisten kasvojen rykelmä. Sekä kokoomuksen Ida Leino että keskustan Aleksi Sandroos ovat samasta kaupungista. Kaksikko on käynyt samaa koulua, asunut naapureina ja näytellyt samalla lavalla harrastelijateatterissa.

17.11. 7:02

Aamulehti

Mikähän siinä on, että Sastamalaan on keskittynyt nuorten poliittisten toivojen rypäs?

Sekä keskusta- että kokoomusnuorten uudet puheenjohtajat 26-vuotias Aleksi Sandroos (kesk.) ja 27-vuotias Ida Leino (kok.) ovat kotoisin Sastamalasta. Reilu vuosi sitten tehtävään valittu perussuomalaisen nuorison puheenjohtaja Miko Bergblom on niin ikään samasta kaupungista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut