Tampereelta Turkuun matkalla ollut juna törmäsi autoon Loimaalla – auton kuljettaja kuoli - Kotimaa - Aamulehti

Tampereelta tullut juna törmäsi autoon Loimaalla – kuljettaja kuoli

Onnettomuus vaikutti tunteja Tampereen ja Turun välillä kulkevaan junaliikenteeseen.

Useat junat on korvattu Tampereen asemalta linja-autoin Loimaalla sattuneen tasoristeysonnettomuuden vuoksi. Arkistokuva on otettu Tampereen rautatieasemalta vuonna 2020.

9.11. 18:06 | Päivitetty 9.11. 20:58

Aamulehti

Yksi henkilö kuoli tasoristeysonnettomuudessa Loimaalla Tampere–Turku-välisellä rataosuudella tiistai-iltana. Auto jäi junan alle Loimaalla kello 16 jälkeen. Asiasta tiedotti Lounais-Suomen poliisi tiistai-iltana.

Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita matkustajia.

Juna oli matkalla Tampereen suunnasta Turkuun. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä.

Onnettomuus vaikutti tunteja liikenteeseen Tampereen ja Turun välillä. Fintrafficin rataliikennekeskus tiedotti kello 20.50, että rata on raivattu ja junaliikenne jatkuu normaalisti.

VR tiedotti useista myöhästymisistä onnettomuuden vuoksi Turun ja Tampereen välisellä rataosuudella. Matkustajia pyydettiin varautumaan merkittäviin viivästyksiin.

Muun muassa Intercity 927 Turusta Tampereelle kello 18:05 oli VR:n tiedotuksen mukaan myöhässä noin 40 minuuttia tasoristeysonnettomuuden vuoksi.

Myös Tampereelta Poriin kello 18.12 lähtevä juna oli yli tunnin myöhässä kaluston odotuksen takia.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut