Katso, miltä näyttää Jutta Larmin Kuru Resort Rantasalmella - Kotimaa - Aamulehti

Juha ja Jutta Larm rakensivat Itä-Suomeen hulppean lomakylän, jota Pirkanmaalle ei saanut tehdä – Kuvat: Tältä näyttää Kuru Resort, jonka piti tulla Ylöjärvelle ja jossa ei tehdä juuri mitään

Pirkkalalainen hyvinvointialan yrittäjä Jutta Larm aikoi tehdä lomakeskuksen Ylöjärven Kuruun. Hanke kaatui vuonna 2017 Pirkanmaan ely-keskuksen valitukseen. Nyt luksusta lupaava Kuru Resort on valmistumassa Rantasalmelle, jossa paikallinen ely tuki hanketta 1,1 miljoonalla eurolla. Aamulehti vieraili pian avautuvassa poikkeuksellisessa lomakeskuksessa ja kysyi, mitä Ylöjärvi ja ely-keskus miettivät asiasta nyt.

Pirkkalalaiset yrittäjät Juha ja Jutta Larm aikoivat ensin tehdä lomakeskus Kurun Ylöjärvelle, mutta hanke kaatui valitukseen. Nyt keskus avautuu Rantasalmelle Itä-Suomeen. Larmit uskovat luontoon liittyvän lomailun olevan nyt megatrendi, koska ihmiset tarvitsevat tapoja laskea kierroksia. Aamulehti tutustui uuteen lomakeskukseen ennen sen avautumista.

24.10. 7:00

Aamulehti

Harmaiden luonnonkivijärkäleiden ja vihreän nurmen keskeltä alkaa musta pääsisäänkäynti. Se on kuin alkukantainen luolan suuaukko.

Oven takana vastassa on valoa. Nyt se on syksyisen pehmeää ja tihkuu sisään seinänkokoisesta ikkunasta, jonka takana taivasta tavoittelee suomalainen mäntymetsä. Metsänrinteen juurella lainehtii pieni järvi, Hietalampi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut