Yksi kuoli henkilöauton ulosajossa Hyvinkäällä - Kotimaa - Aamulehti

Yksi kuoli henkilöauton ulosajossa Hyvinkäällä – neljä muuta autossa ollutta loukkaantui

Henkilöauto suistui tieltä ja kääntyi sen jälkeen katolleen.

21.8. 17:45 | Päivitetty 21.8. 18:50

STT

Yksi kuoli henkilöauton ulosajossa Hyvinkäällä Uudellamaalla, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos Twitterissä.

Auton kyydissä oli yhteensä viisi ihmistä. Pelastuslaitoksen mukaan neljä henkiinjäänyttä kuljetettiin sairaalaan.

Vakava liikenneonnettomuus tapahtui Kaltevantiellä. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Kaltevantie on saatu avattua liikenteelle.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta neljän aikaan iltapäivällä. Poliisi tiedottaa asiasta lisää myöhemmin lauantain aikana. Nuori mies kuoli henkilöauton ulosajossa Hyvinkäällä Uudellamaalla, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi tiedotteessaan. Henkilöauto suistui tieltä ja kääntyi sen jälkeen ympäri katolleen.

Poliisin mukaan onnettomuudessa kuollut mies oli syntynyt vuonna 2002.

Neljä muuta auton kyydissä ollutta loukkaantui. Poliisin mukaan loukkaantuneista yksi loukkaantui vakavasti ja kolme lievemmin. Kaikki autossa olleet olivat iältään nuoria.

Vakava liikenneonnettomuus tapahtui Kaltevantiellä. Pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta neljän aikaan iltapäivällä. Paikalle lähti useita poliisin, ensihoidon ja pelastuslaitoksen yksiköitä sekä onnettomuustutkintalautakunta.

Tapaus on siirtynyt rikostutkintaan, jossa poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja onnettomuuteen johtaneita syitä. Asiaa tutkitaan alustavasti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että mahdollista kuva- tai videomateriaalia onnettomuudesta ei tule jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Päivitys 21.8.2021 kello 18.49: Juttua on päivitetty tuoreilla tiedoilla muun muassa onnettomuudessa kuolleen iällä ja poliisin kehotuksella olla jakamatta materiaalia sosiaalisessa mediassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut