Tamperelainen Tiina Elovaara sairastui työuupumukseen, kun perussuomalaiset hajosi – Nyt hän jättää politiikan ja haaveilee lapsesta: ”Kadun, että laitoin itseni niin koville” - Kotimaa - Aamulehti

Tamperelainen Tiina Elovaara sairastui työuupumukseen, kun perussuomalaiset hajosi – Nyt hän jättää politiikan ja haaveilee lapsesta: ”Kadun, että laitoin itseni niin koville”

Tamperelainen Tiina Elovaara oli yksi Suomen lupaavimmista poliitikoista yhdessä Sanna Marinin kanssa. Nyt Marin on pääministeri ja Elovaara jättää politiikan kokonaan. Perussuomalaisten alun innostuksen ja jytkyt nähnyt, sittemmin sinisiin liittynyt Elovaara kertoo Aamulehdelle uransa käännekohdista, työuupumuksesta ja tulevista haaveistaan.

Pispala on Tiina Elovaaralle erityisen rakas. Hänellä ei ole käynyt mielessäkään muuttaa pois Tampereelta. Luonnossa liikutaan joka päivä. Ulkoiluseurana on rakas Tahvo-koira.­

28.2. 7:34

Aamulehti

Kahta en vaihda. Toinen on Pispala ja toinen empatia.

Näitä elämän kiinnekohtia ei tamperelaisen Tiina Elovaaran tarvitse kauan miettiä.

Vielä pari vuotta sitten Elovaara paistatteli otsikoissa. Kesällä 2017 perussuomalaiset hajosi myrskyisän puoluekokouksen jäljiltä. Myöhemmin syntyi uusi puolue, siniset, jonka toinen varapuheenjohtaja Elovaara oli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?