Kysely: Selvän enemmistön mielestä vauraus ei jakaudu riittävän tasaisesti Suomessa – Tutkija: ”Kokoomuksenkin kannattajista suuri osa on henkisesti demareita" - Kotimaa - Aamulehti

Kysely: Selvän enemmistön mielestä vauraus ei jakaudu riittävän tasaisesti Suomessa – Tutkija: ”Kokoomuksenkin kannattajista suuri osa on henkisesti demareita"

Lännen Median Taloustutkimuksella teettämässä mielipidetutkimuksessa selvisi, että suomalaisten mielestä vaurauden epätasainen jakautuminen on sen riittävyyttä suurempi ongelma. Peräti kolme neljästä piti kakun jakamista pahempana ongelmana. Tutkimuspäällikkö Juho Rahkosen mukaan eduskunnassa on kahdeksan sosiaalidemokraattista puoluetta, joista vain yhden nimi on sdp.

Kuinka monta demaria on kuvassa? Periaatteessa vain yksi, eli Antti Rinne (toinen oikealta). Tutkimuspäällikkö Juho Rahkosen mukaan eduskunnassa on kahdeksan sosiaalidemokraattisesti ajattelevaa puoluetta. Kuvassa myös Anna-Maja Henriksson (r.), Li Andersson (vas.), Juha Sipilä (kesk.) ja Pekka Haavisto (vihr.).

9.11.2019 6:00

Yhteiskunnassa olevan vaurauden jakautuminen epätasaisesti on suomalaisten mielestä selvästi suurempi ongelma kuin se, ettei vauraus ole tarpeeksi suurta. Tämä selviää Lännen Median Taloustutkimuksella teettämästä mielipidemittauksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: