Poliisi ei ole vielä päässyt tutkimaan uutta vihjettä Raisa Räisäseen liittyen: Kiinni tekniikasta - Kotimaa - Aamulehti

Poliisi ei ole vielä päässyt tutkimaan uutta vihjettä Raisa Räisäseen liittyen: Kiinni tekniikasta

Tutkinnassa on edelleenkin vahvoilla teoria siitä, että Raisa Räisänen olisi ajanut katoamisyönään taksilla Tampereen Multisiltaan.

6.4.2017 16:34

Keskusrikospoliisi ei ole vielä päässyt aloittamaan maastotutkimuksia liittyen vihjeeseen, jonka mukaan vuonna 1999 kadonnut Raisa Räisänen olisi ammuttu ja haudattu Pälkäneellä.

Keskusrikospoliisin rikoskomisario ja Räsäsen katoamistapauksen tutkinnanjohtaja Paavo Tuominen sanoo, kuten aiemminkin, että maastotutkimuksia aiotaan suorittaa kevään ja kesän aikana.

- Milloin niitä tehdään, ei julkisteta. Tutkimukset pyritään tekemään salassa, ettei herätetä huomiota, Tuominen sanoo.

Tutkimuksia ei Tuomisen mukaan ole aloitettu johtuen siitä, että työsuunnitelmaa ei ole vielä tehty. Tutkimuksia varten täytyy olla riittävät henkilöstöresurssit ja tarvittavat tekniset laitteet.

- Enemmän tämä on kiinni siitä, milloin saadaan tekniikkaa. Tilanteen mukaan eletään, Tuominen sanoo.

Aamulehti kertoi maaliskuun lopulla, että keskusrikospoliisi tutkii vihjettä, jonka mukaan tamperelainen mies olisi juuri ennen kuolemaansa tunnustanut surmanneensa Räisäsen ja haudanneen tämän omille mailleen Pälkäneellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut