Vakavia puutteita päiväkodissa Tampereella – yli 60 lasta siirretään - Kotimaa - Aamulehti

Vakavia puutteita päiväkodissa Tampereella – yli 60 lasta siirretään

2.9.2016 14:11

Tampereen kaupunki siirtää pikaisesti yli 60 lasta pois yksityisestä English International School of Tampere -päiväkodista, jonka toiminnan Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt määrätä keskeytettäväksi. Päiväkodilla on useita toimpisteitä Tampereella.

Aluehallintoviraston päätöksen mukaan päiväkodin henkilöstön kelpoisuudessa ja toiminnan järjestämisessä on todettu vakavia ja toistuvia puutteita.

Lapset siirretään kaupungin järjestämään päivähoitoon Tampereen keskusta-alueella.

Tampereen kaupunki on pitänyt yksikössä hoidossa olleiden lasten huoltajille tiedotustilaisuuden. Kaupunki tarjoaa ilman hoitopaikkaa jääville lapsille kunnallista päivähoitopaikkaa keskustan alueella sijaitsevissa päiväkodeissaan maanantaista 5.9.2016 alkaen. Lapset pyritään sijoittamaan päiväkoteihin tutuissa ryhmissä.

Huoltajat voivat kysyä lisätietoja korvaavista päivähoitopaikoista Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta, numerosta 040 800 7260 tai sähköpostitse: paivahoito.palveluohjaus(at)tampere.fi.

Aamulehti tapasi English International School of Tampereen johtajan Scott Rizzon perjantaina, mutta hän ei halunnut silloin kommentoida asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut