Päiväkotilasten siirto: Ainakin kaikki tamperelaislapset saaneet paikan toisesta päiväkodista - Kotimaa - Aamulehti

Päiväkotilasten siirto: Ainakin kaikki tamperelaislapset saaneet paikan toisesta päiväkodista

2.9.2016 16:07

Tampereen kaupunki siirtää pikaisesti yli 60 lasta pois yksityisestä English International School of Tampere -päiväkodista. Syy siirrolle on Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätös toiminnan keskeyttämisestä.

Toiminta keskeytettiin sen jälkeen, kun viranomaiset olivat saaneet yhteydenottoja päiväkodin johtajan epäasiallisesta käytöksestä ja tekivät päiväkotiin tarkastuskäynnin 30. elokuuta.

Tampereen kaupungin tilaajapäällikkö Maria Päivänen kertoo, että hänen tietonsa mukaan kaikille tamperelaislapsille on osoitettu uusi hoitopaikka ensi maanantaista alkaen.

- Ainakin kaikki tamperelaislapset, jotka ovat kyseisessä päiväkodissa olleet, ovat saaneet uuden hoitopaikan Tampereen kaupungin päiväkodista maanantaista alkaen. Tämän lisäksi minulla on sellainen käsitys, että myös muista kunnista nyt suljetussa päiväkodissa käyneet lapset ovat saaneet paikan oman kuntansa toimipisteestä.

Huoltajat voivat kysyä lisätietoja korvaavista päivähoitopaikoista Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta, numerosta 040 800 7260 tai sähköpostitse: paivahoito.palveluohjaus(at)tampere.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut