Angry Birdsin luojien uuden pelin Big Band Legendsin ääninäyttelijöinä kuullaan tunnettuja suomalaisia kuten Kiira Korpi ja Robin - Kotimaa - Aamulehti

Kiira Korpi ja Robin tähtinä Angry birds -velhojen uutuuspelissä– "Lisää maailmanluokan tähtiä paljastetaan pian"

Kiira Korpi on ääninäyttelijä Big Band Legendsissä.

19.5.2017 7:16

Uuden suomalaisen peliyhtiö Lightneerin debyyttipeli Big Bang Legends näki päivänvalon Singaporessa maaliskuun lopulla.

Peli singahti suoraan Singaporen AppStoren oppimispelien kategorian ykköseksi, ja menestystarina jatkui samankaltaisena Thaimaassa, Vietnamissa, Malesiassa ja Filippiineillä.

Eilen Big Bang Legends julkaistiin Pohjoismaissa iOS ja Android -laitteille.

Hittipelin tehtailijoina Angry Birdsin luojat

Lightneerin joukoista löytyy pelialalla mainetta niittäneiden nimiä.

Yrityksen perustajajäseniä ovat suomalaisesta peliyhtiö Roviosta tutuksi tulleet Lauri Järvilehto ja Peter Vesterbacka. Miesten saavutusten listalta löytyy aikanaan valtaisan suosituksi noussut Angry Birds.

–Halusimme tuoda yhteen maailman parhaat pelintekijät ja koulutuksen, näitähän Suomesta jos mistä löytyy, Vesterbacka kommentoi.

Suomesta löytyvät Vesterbackan mukaan myös maailman kovimmat tiedemiehet, joiden avulla voidaan kehittää maailman paras oppimispeli.

Rakastetut julkkikset ääninäyttelijöinä

Big Bang Legendsin Instagrammista selviää, että sovelluksen suomalaisversiossa kuullaan monille tuttuja ääninäyttelijöitä.

Jo julkistettuja ääninäyttelijöitä ovat artisti Robin Packalen ja tamperelainen taitoluistelija Kiira Korpi. Korven hahmon Fluorin äänet nauhoitettiin New Yorkissa.

–Tämä oli eka kerta kun ääninäyttelen ja se oli tosi hauskaa, Korpi kertoo.

Korven mukaan sovellus vaikuttaa hyvältä ja hauskalta tavalta oppia uutta.

Yrityksen toimitusjohtaja Järvilehto sanoo, että pelissä jokaisella atomilla on oma persoonansa. Esimerkiksi Korven äänellä puhuva Fluori huolehtii aina ystäviensä hyvinvoinnista.

–Kiiran Fluori on iloinen ja innokas hahmo, jolla on pilke silmäkulmassa ja huikeat supervoimat, Lightneerin viestintäjohtaja, Hanna Toivonen kertoo.

Toivonen paljastaa, että ääninäyttelijöiden kaartiin on luvassa vielä lisää tunnettuja nimiä.

–Kerromme piakkoin uusista ääninäyttelijöistä. Sanottakoon, että mukaan on tulossa muun muassa kansainvälisesti noteerattuja suomalaisia, esimerkiksi elokuva-alalta, sekä muutamia isoja maailmantähtiä, Toivonen vinkkaa.

Oppimista tapahtuu pelin tuoksinnassa

Big Bang Legends on hahmovetoinen tarina maailmankaikkeuden alun atomisankareista.

Pelissä singotaan atomeja hiukkaskiihdyttimellä 'avaruus -minigolf' -tyyppisillä flipperiradoilla, tuhotaan antimaterialegioonia, kerätään ainesosia uusiin atomisankareihin ja rakennetaan maailmankaikkeutta, yksi atomi kerrallaan.

Mobiilipeli sisällyttää helppoon ja hauskaan pelimekaniikkaan hiukkasfysiikan oppisisältöä.

Big Bang Legends on ladattavissa ilmaiseksi Applen AppStoresta sekä Google Playstä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: