Aamulehti

Tampere jatkaa neuvotteluja SRV:n kanssa Kansi ja areena -hankkeen toteuttamisesta. Tavoitteena on, että hanke tulee Tampereen kaupunginvaltuuston päätettäväksi toukokuussa.

Kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina kauppakirjan, jolla Tampere ostaa Liikennevirastolta noin 15 000 neliömetriä tontti- ja katualueita aseman seudulta. Kauppahinta on 500 000 euroa.

SRV:n ryhmittymään kuuluvat Ramboll Finland Oy, Aihio Arkkitehdit Oy, Sport and Live Vision Oy, Leimdörf Oy ja Studio Daniel Libeskind.

Katso uudet havainnekuvat Tampereen suurhankkeesta:

Powered by Flockler

Kommentit (4)

  • Jouni K

    Hianoo!

    Tällästä ihmiset kaipaa! Ei keskustan kahtia, pohjoiseen ja etelään jakavaa ratikkaa muuriksi keskelle Hämeenkatua!

    Nuo sentään tuottaa, eikä vaadi kymmeniä miljoonia vuosittain tukirahaa, kuten ratikka vaatii liikkuakseen (+ julmat rahoituskorot)

  • Nimetön

    Tulevat todella muuttamaan Tamperetta verotukseltaan röyhkeämmäksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio