Pirkanmaa

Anttilan konkurssimyynti alkoi: Innokkaat jonottajat odottivat ovien aukeamista, mutta pettyivät

Sami Lindfors, Tuukka Välimäki, Sakari IlkkaAamulehti

Anttilan tänään alkava konkurssimyynti veti väkeä Kuninkaankadulle heti aamusta. Jonossa oli ennen ovien aukeamista yhdeksältä ainakin sata ihmistä.

Anttila ilmoitti konkurssiloppuunmyynnistä tiistai-iltana. Alennusprosenteiksi on ilmoitettu 20–80. Paikalla olevan Aamulehden toimittajan mukaan 80 prosentin alennuslappuja on tullut vastaan vain joissakin vaatteissa, mutta kalliimmissa tuotteissa alennukset ovat melko tyypillisiä.

Anttilan konkurssipesän hoitaja Mikko Tiilikka kertoi tiistai-iltana, että konkurssialennusmyynnit koskevat ainoastaan tavarataloja, ei siis verkkokauppoja. Verkkokaupat ovat edelleen kiinni.

Konkurssimyynnin kestoa ei vielä pystytä arvioimaan.

– Kestosta ei ole tietoa. Se kestää toki niin kauan kuin sen on järkevää kestää. Myynti voidaan keskeyttääkin, mikäli löytyy sellainen taho, joka ostaisi esimerkiksi isomman kokonaisuuden liiketoiminnasta, Tiilikka kommentoi.

Katso kuinka ihmiset jonottivat Anttilan edessä aamulla:

 

Lue myös nämä


Kommentit (19)

  • Nimetön

    Osa tavaroista lähti takaisin tukkuliikkeeseen palautuksena samantien, eivät tulleet edes myyntiin.

  • Nimetön

    Silloin aikoinaan, kun Lielahden Kodin1:ssä oli loppuunmyynti, käväisin siellä aivan loppuvaiheessa vielä. Alennusprosentti voi silloin olla sen 80% tai vastaava muka ”huikea”, mutta siinä vaiheessa oli kyllä hela talokin jo lähes tyhjä. Että odottakaa vaan niitä -80% alennuksia Anttilaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio