Pirkanmaa

Anneli Auer vieraili kirjakaupassa Tampereella – kirjanostajat ottivat selfieitä Auerin kanssa

Tuomas Rimpiläinen
Anneli Auer vieraili kirjakaupassa Tampereella – kirjanostajat ottivat selfieitä Auerin kanssa

Anneli Auer jakoi omistuskirjoituksia Suomalaisessa kirjakaupassa Tampereella.

Tuomas RimpiläinenAamulehti

Noin 90–100 ihmistä saapui kuuntelemaan Anneli Auerin kirjaesittelyä Tampereella Suomalaisessa kirjakaupassa. Paikalla oli useita vartijoita, ja poikkeuksellisesti vain liikkeen Hämeenkadun puoleinen ovi oli auki.

Tilaisuus sujui rauhallisesti. Auerille esitettiin yleisöstä vain muutama kysymys, eivätkä ne sisältäneet minkäänlaista kritiikkiä. Auer esiintyi yhtä rauhallisesti kuin aiemmissakin julkisissa esiintymisissään.

Tilaisuus alkoi kello 13 ja jatkui puolisen tuntia. Sen jälkeen Auer jakoi vielä omistuskirjoituksia kirjansa ostaneille. Vuorot jaettiin vuoronumeroilla.

Omistuskirjoitusten jaon yhteydessä osa omistuskirjoituksen hakeneista otti Auerin kanssa selfieitä ja osa asettui Auerin kanssa tuttaviensa kuvattavaksi.


Lue myös nämä


Kommentit (10)

  • ansku-v

    Joku toinen hänen sijassaan olisi jo aivan hipi hiljaa…..kun saa 7,5 vuoden ehdottoman tuomion lasten hyväksikäytöstä, siinä ei ole aivan pikkujutut takana, koska yleensähän tuomio on ehdollista vankeutta….ja se miehensä murha on kyllä edelleenkin suhteellisen erikoinen juttu…uskokoon ken tahtoo……Mikkeliläiset ovat ihan oikeassa kieltäessään tällaisen rahastuskiertueen….Uskomatonta näytelmää….

  • Nimetön

    Enää en tuon ketjun liikkeissä asioi. Muitakin kirjakauppoja onneksi on valittavana.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio