Äkkitulva vei juhlaa viettäneen perheen mukanaan Arizonassa – yhdeksän kuoli

STTPhoenix

Yhdysvalloissa Arizonassa ainakin yhdeksän saman perheen jäsentä kuoli äkkitulvassa. Kuolleista kuusi oli lapsia, joista nuorin oli vain 2-vuotias, kertoo Washington Post .

Äkkitulva tapahtui Verdejoella Tonton kansallispuistossa Phoenixin pohjoispuolella lauantaina paikallista aikaa.

Tulva pyyhkäisi mukanaan kaikkiaan 14 perheen jäsentä. Epäonninen ryhmä oli ollut viettämässä perhetapaamista. Yksi veteen joutuneista, 27-vuotias mies oli kateissa vielä maanantaina illalla Suomen aikaa.

Äkkitulvat ovat Arizonassa tavallisia kesän monsuunikauden aikana. Äkkitulvien vaaraa ovat kasvattaneet viime kuukausien metsäpalot, joiden seurauksena alueella on ollut vähemmän kasvillisuutta estämässä tulvintaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio