ABC ja Posti allekirjoittivat sopimuksen: Postin työntekijät alkavat kerätä polttoaineiden hintoja

Tomi Vuokola - Arkisto
ABC ja Posti allekirjoittivat sopimuksen: Postin työntekijät alkavat kerätä polttoaineiden hintoja

Kuvituskuva

STTHelsinki

S-ryhmän ABC-ketju ja Posti ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä, jossa Postin työntekijät alkavat kerätä polttoaineiden hintatietoja S-ryhmän osuuskauppojen käyttöön.

Postin työntekijät keräävät polttonesteiden hintatietoja erikseen sovittavilla alueilla. Postin liiketoimintajohtaja Mika Nikkola sanoo tiedotteessa, että Postin etu datankeräämisen kumppanina on koko maan kattava verkosto ja postireitit.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Ihmeellistä

    Vielä kun posti ehtisi jakaa postin asiakkaille aamulla tai päivällä? Nyt postit tulee milloin sattuu, jos tulee ja kirjeitä hukkuu jatkuvasti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio