10 asiaa, joista tiedät olleesi liian kauan Suomessa – teetkö sinäkin näin aina ruokailun jälkeen?

Linus Otsamo
10 asiaa, joista tiedät olleesi liian kauan Suomessa – teetkö sinäkin näin aina ruokailun jälkeen?

Eric Lipchis listaa videolla 10 seikkaa, joista tietää olleensa liian kauan Suomessa. Katso video alta.

Tuukka VälimäkiAamulehti

Kun viettää Suomessa pitkiä aikoja yhteen menoon, se voi alkaa vaikuttaa omaan käytökseen erikoisella tavalla. Näin väittää espanjalaistoimittaja Eric Lipchis tuoreessa Eric Suomessa -sarjan jaksossa, jonka voit katsoa tästä:

 

Eric listaa videolla 10 asiaa, joista ihminen tietää olleensa liian kauan Suomessa. Eric puhuu kokemuksesta, sillä hän asuu osan vuodesta Suomessa ja osan Espanjan Barcelonassa.

Osansa saavat muun muassa suomalaisten kierrätysvimma, toiminta junassa ja ruokailun jälkeinen käytös.

Tunnistatko itsesi Ericin listaamista tavoista? Kommentoi alle tai osallistu keskusteluun Eric Suomessa -sarjan Facebook-sivulla! Eric Suomessa on Aamulehden videosarja, jossa barcelonalainen Eric Lipchis tutustuu suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Katso viime viikon jakso Aamulehden Klipistä: Miksi Suomi on täynnä mystisiä tiloja, joita ei tarvita juuri koskaan? Myös kaikki sarjan aiemmat jaksot löytyvät Klipistä.


Kommentit (7)

  • Nimetön

    ”Kierrätysvimmassa ei pitäisi olla mitään arvostelemisen aihetta. Siitä voisivat muiden maiden asukitkin ottaa mallia.”

    Pitihän sitä jo jonkun mielensä pahoittaa. Eihän juttu ole mitään arvostelua, vaan huomioita huumorilla.

  • Nimetön

    Luulisi espanjalaisenkin ymmärtävän, mitä aurinko pitkien kaamosjaksojen jälkeen suomalaiselle merkitsee. Emmehän edes tiedä onko mies asunut Suomessa talviaikaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio