Tampereen messu- ja urheilu­keskuksessa on jo kesä – Kuvat: Messukävijät löysivät istutettavaa pihaan ja ideoita kotimaan matkoihin

Uudistuneet Piha & luonto -messut ja Kotimaan matkailumessut houkuttelivat Tampereen messu- ja urheilukeskukseen heti lauantaiaamupäivällä kävijöitä ympäri Pirkanmaata.

Tamperelainen Hanna Parikka ja vantaalainen Vesa-Matti Uusikartano pääsivät kuivaharjoittelemaan koskenlaskua turvallisesti tasaisella messuhallin lattialla Kotimaan matkailumessujen Kuusamon messuosastolla. Molemmilla on kokemusta myös oikeasta koskenlaskusta.

Aamulehti

Lauantaiaamun sää ei ole järin kesäinen, mutta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa pääsee jo hypistelemään kesäistutuksia ja suunnittelemaan kesäloman lähimatkailua.

Pikainen kierros messuvieraiden seassa paljastaa, että tulevaan kesään on tultu etsimään inspiraatiota ympäri Pirkanmaata ja jopa maakunnan ulkopuolelta. ”Puutarhamessuilla käyminen Tampereella kuuluu jo kevään vakio-ohjelmaan”, kukkahulluksi tunnustautuva Tuija Rintamäki Mäntästä kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut