Tässä tamperelaiskodissa on upea joulutunnelma – Erikoinen joulukaappi ja peräti neli­metrinen kuusi herättävät huomion

Harmonista sisustusta arvostava Suvi Viitanen on keksinyt näppärän keinon, jolla rakkaista joulukoristeista pääsee nauttimaan ilman, että pukit ja tontut valloittavat koko kodin. Halutessaan koriste-esineet saa piiloon muutamassa sekunnissa. Viitasten kotona Tampereen Teiskossa joulutunnelmasta nautitaan joulukuun alusta Nuutinpäivään.

Suvi ja Juha-Pekka Viitasen joulukodin tärkein koriste on joulukuusi. Nelimetrinen joulupuu näyttää vieraan silmiin komealta, mutta Viitaset kertovat, että se on nykyisen kodin historian pienin. Mukana perheen joulun vietossa ovat koirat Hulda, Nuppu ja Helmi.

24.12.2022 6:30

Aamulehti

Suvi Viitasen mielestä joulu voisi olla aina, kun ei ole kesä. ”Syksy ja varsinkin marraskuu ovat Suomessa vuoden pahinta aikaa. Joulun ajatteleminen saa selviämään pimeydestä”, hän toteaa.

Vuoden odotetuin juhla alkaa hiipiä Tampereen Teiskossa sijaitsevaan omakotitaloon heti, kun pahamaineinen marraskuu on voiton puolella. Ensimmäiseksi joulu valtaa talon äänimaiseman. Tänä vuonna jouluinen jazz alkoi soida oleskelutilan kaiuttimissa jo marraskuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut