Onko sinulla tai tutullasi Pirkanmaan ihanin terassi? Kisa alkaa nyt!

Aamulehti etsii tänä kesänä Pirkanmaan ihaninta terassia. Seuraavien viikkojen aikana toivomme saavamme mahdollisimman paljon vinkkejä terasseista osoitteeseen al.kilpailut@aamulehti.fi.

Tältä näyttää Nokialla sijaitsevan omakotitalon uunituore terassi.

5.6. 8:10 | Päivitetty 14.6. 10:20

Aamulehti etsii tänä kesänä Pirkanmaan ihaninta pihaterassia. Onko sinun kotisi tai kesäpaikkasi pihalla maakunnan upein ulko-olohuone? Vai onko tuttavillasi tunnelmallinen kesäkeidas, jossa nauttia Suomen suvesta?

Nyt on aika paljastaa meille Pirkanmaan ihanimmat terassit! Valitsemme ehdokkaista kiinnostavimmat ja teemme niistä jutun. Esittelemme juttusarjassa terassit ja kerromme myös niiden omistajista.

Lue lisää: Nokialaisperheen pihalle valmistui häkellyttävä terassi saunoineen ja uima-altaineen – Tässä ovat kuumimmat terassitrendit: ”Ne ovat tällä hetkellä se juttu”

Juttusarjan päätteeksi Aamulehden lukijat saavat äänestää, mikä esittelemistämme terasseista on koko Pirkanmaan ihanin. Voittaja palkitaan lahjakortilla.

Jos haluat terassisi mukaan juttusarjaan, lähetä meille siitä 3–5 kuvaa ja perustele lyhyesti, miksi juuri sinun terassisi on Pirkanmaan ihanin.

Emme ota kilpailuun kohteita, jotka ovat parhaillaan myynnissä.

Lähetä meille ehdotuksesi osoitteeseen al.kilpailut@aamulehti.fi viimeistään sunnuntaihin 19.6.2022 mennessä. Kirjoita viestiin otsikoksi Pirkanmaan ihanin terassi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut