Ostitko korona-aikana mökin? – Aamulehti etsii haastateltavaa

Kerro meille, millaisen mökin löysit ja miten mökkielämä on vastannut odotuksiasi. Arkistokuvassa on Rauno Haarlan rakennuttama kulttuurimökki Ylöjärven Ylisillä

5.4. 17:17

Aamulehti

Aamulehden toimitus etsii jutuntekoa varten henkilöä, pariskuntaa tai perhettä, joka on ostanut kahden viime vuoden aikana ensimmäistä kertaa elämässään vapaa-ajan asunnon. Haluamme kuulla, miten mökkiläisyys on lähtenyt liikkeelle. Yllättikö jokin? Mikä on ollut erityisen hienoa, mikä puolestaan vähemmän mukavaa? Onko rahaa palanut enemmän kuin etukäteen ajateltiin? Onko mökki ahkerassa käytössä? Millaisia suunnitelmia on nyt?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen al.ihmiset@aamulehti.fi. Kirjoita viestin otsikoksi sana ”Kesämökki”. Haastattelu tehdään omalla nimelläsi ja juttuun otetaan kuvia mökiltä. Laita yhteystietoihin nimesi, ikäsi, yhteystietosi sekä asuin- ja mökkipaikkakunnan nimet. Toimitus valitsee yhteydenottajien joukosta sopivan haastateltavan/haastateltavat ja heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ennen pääsiäistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut