Tässä ylöjärveläisessä rivitalokolmiossa on poikkeuksellisen tarkkaan mietitty sisustus – Kekseliäs oivallus toi perheelle runsaasti lisää asuintilaa

Ylöjärven Siivikkalassa sijaitseva rivitalokoti on niin toimiva ja harmoninen, että sen voi arvata olevan ammattilaisen suunnittelema. Omaa kotia laittaessaan Sarita Silventoinen tosin oli vielä kokki, joka haaveili salaa sisustussuunnittelijan opinnoista. Rohkeus unelman toteuttamiseen vaati pari vuosikymmentä ja aviomiehen esimerkin.

Sarita Silventoinen pitää sisustuksessa kaikkein tärkeimpänä sitä, että kaikki tilanjaosta valaistukseen toimii juuri asukkaiden tarpeiden mukaisesti. Sisustussuunnittelijaksi opiskeleva Silventoinen itse sai kotiin kaipaamansa työhuoneen kekseliäällä tavalla.

8.1. 7:00 | Päivitetty 9.1. 14:54

Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan. Sarita Silventoinen oivalsi asian, kun katsoi vierestä, miten oma aviomies opiskeli metallimiehestä ohjelmoijaksi ja löysi unelmiensa työpaikan.

Silventoinen itse oli työskennellyt kaksikymmentä vuotta kokkina, vaikka todelliset intohimot olivat aina liittyneet sisustamiseen. ”En ajattele sisustamisen olevan turhaa tai pinnallista, vaan uskon, että ihminen voi paremmin, kun koti on toimiva ja miellyttää silmää”, hän toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut