Vähäjylkkien omakotitalo on täynnä hienoja yksityiskohtia Ylöjärvellä - Koti - Aamulehti

Tämä näyttävä omakotitalo on täynnä poikkeuksellisen kekseliäitä yksityiskohtia Ylöjärvellä – Sisäkatto aaltopellistä, lattialankut Näsilinnasta: ”Samanlaista puuta ei saa enää mistään”

Elina ja Lauri Vähäjylkkä ajattelevat, että kodin rakentamisessa saa ja pitää olla luova. Suurperheen Ylöjärven Siivikkalassa sijaitseva omakotitalo pursuaa hienoja yksityiskohtia ja rohkeasti rosoiseksi remontoituja pintoja. Yläkerran satavuotiaat lattialankut ovat peräisin tamperelaisesta Näsilinnasta.

Vähäjylkän perhe muutti itse rakennettuun taloonsa Siivikkalaan vuonna 2014. Talo ja piha ovat valmistuneet vähitellen muun elämän ohessa, mutta tavoite on, että ensi keväänä kaikki olisi upeassa ja persoonallisessa kodissa täysin valmista. Kuvassa Ralf (takana vas.), Rudolf, Frans, Magdalena (edessä vas.), Clara, Lauri, Roy (Laurin sylissä), Elina ja Olga Vähäjylkkä.

11.12.2021 6:30 | Päivitetty 12.12.2021 21:21

”Jotkut kirjoittavat päiväkirjaa, minä teen kotia”, Elina Vähäjylkkä naurahtaa perheen upean omakotitalon olohuoneessa.

Vähäjylkän ideat ja kädenjälki näkyvät kaikkialla ympärillä: olohuoneeseen on loppukesästä valmistunut valtava avotakka, jonka hän on itse suunnitellut. Myös esimerkiksi keittiön näyttävä saareke ja sen vieressä seisova, vanhoista pariovista tehty kaappi ovat Vähäjylkän omaa designia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut