Satu Talasniemi löysi kotitalonsa ullakolta melkoisen aarteen – Tähän persoonalliseen omakotitaloon astuva voi vain huokailla ihastuksesta - Koti - Aamulehti

Satu Talasniemi löysi kotitalonsa ullakolta melkoisen aarteen – Tähän persoonalliseen omakotitaloon astuva voi vain huokailla ihastuksesta

Talasniemien 1960-luvun omakotitalo Akaan Viialassa on kaikkea muuta kuin minimalistinen. Vanhoja tavaroita rakastava Satu Talasniemi on mestari tekemään edullisia löytöjä niin Torista, Facebookin roskalavaryhmistä kuin kirpputoreiltakin. Kaikkien aikojen parhaan löytönsä hän teki kuitenkin viime kesänä yllättävän läheltä.

Satu Talasniemi rakastaa vanhoja tavaroita ja Marimekon kankaita. Juuso Talasniemi on tottunut saamaan viestejä, että jostain pitäisi lähteä hakemaan autolla mahtava Tori-löytö.

30.10. 6:30

Satu ja Juuso Talasniemen kotona on vaikea päättää, mihin katseensa pysäyttäisi. Akaan peltomaisemien keskellä sijaitseva omakotitalo on niin täynnä kauniita, vanhoista tavaroista koottuja asetelmia, että joka huoneessa tekee mieli huokailla ihastuksesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut