Kuvagalleria: Tuimaloiden pastellisävyinen unelmakoti Valkeakoskella - Koti - Aamulehti

Annika ja Kari Tuimala ihastuivat taloon, jota eivät aikoneet lähteä edes katsomaan Valkeakoskella – Nyt perheellä on 50-lukua henkivä pastelli­sävyinen unelmakoti

Kolmihenkisen perheen koti Valkeakoskella on täynnä mitä viehättävämpiä sisustusideoita. Kirpputoriaarteet ja oivaltavat ideat näkyvät fiftarihenkisessä sisustuksessa, joka kunnioittaa 1950-luvun taloa. Kun perhe muutti taloon pari vuotta sitten, he eivät olleet koskaan aiemmin remontoineet.

Kari Tuimala, Vilma Rintala ja Annika Tuimala asuvat lemmikkeineen 1950-luvun alussa rakennetussa rintamamiestalossa. Fiftarihenkisessä kodissa suurin osa kalusteista on hankittu käytettynä. Sisustuksen linja on päätetty yhdessä, mutta Annika vastaa yksityiskohdista.

27.9. 17:47 | Päivitetty 27.9. 18:25

Voi kuinka ihania värejä!

Sellainen ajatus tulee ensimmäisenä mieleen, kun astuu sisään Tuimaloiden taloon Valkeakosken Raikkaalla. Karkkiset pastellisävyt, kukkatapetit ja viherkasvien kirjo kutsuvat luokseen. Yksityiskohdat ovat toinen toistaan viehättävämpiä ja oivaltavia. Kukkia on kaikkialla: tapeteissa, maljakoissa ja viherkasvien vehreytenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos