Auterot muuttivat Tampereelta Ruoveden maaseudulle - Koti - Aamulehti

Tamperelaisperhe toteutti haaveensa ja muutti tunnelmalliseen maalaistaloon Näsijärven rannalle – Sitten tuli yllätys: ”Mihin oikein olemme tulleet”

Kun Pia, Tero ja Signe Autero viime marraskuussa muuttivat Tampereelta syvälle Ruoveden maaseudulle, he eivät osanneet aavistaa, millainen työmäärä siellä odotti. Myös hurja talvi yllätti rivitalossa asunen perheen. Kaupunkiin Auterot eivät silti enää eläinten ja huojuvien peltojen keskeltä palaisi. 100-vuotiaassa kotitalossa on upea tunnelma kesät talvet.

Ajatus maalle muuttamisesta syntyi, kun Tero Autero sai töitä Ruovedeltä. Päätös lähteä Tampereelta oli kuitenkin koko perheen yhteinen. Kymmenenvuotiaan Signe Auteron sai houkuteltua uuteen kotiin koirien, lampaiden ja kanojen avulla. Pia Autero on rakastanut maaseutua aina.

21.8. 6:00

Pia, Tero ja Signe Auteron maalaistalon pihalla tuntuu kuin olisi astunut idylliseen postikorttiin. Nurmikolla tepastelee kanoja, ja pihan toiselta laidalta kuuluu lampaiden määkimistä. Ympärillä huojuvat korkeat kaurapellot ja jylhä metsä. Kaikkialta vyöryy päälle rauha, josta kaupungissa voi vain haaveilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut