Pariskunta remontoi värikästä kotia paritaloon Tampereen Petsamoon - Koti - Aamulehti

Pariskunta osti unelma-asunnon Tampereelta 175 000 eurolla ja remontoi sen täysin ilman kokemusta – apua löytyi Youtube-videoilta, isoin yllätys paljastui lomareissun jälkeen

Iisa Kovalainen, 26, ja Pietari Hannula, 27, ovat kuorineet paritalonpuolikkaassaan 1980-luvun pintojen alta esiin 1930-luvun lopun tunnelmaa. Nyt he ovat päivittäneet kotinsa Tampereen Petsamossa nykyaikaan. Itseoppineen pariskunnan mukaan Remontti-Reiska-videot ovat liian epätarkkoja remonttiopiskeluun, mutta Youtubesta ja rautakauppojen nettisivuilta löytyy tietoa hätään kuin hätään.

Iisa Kovalainen ja Pietari Hannula remontoivat paritalon puolikasta Tampereen Petsamossa. Se on periaatteessa pintaremonttia, mutta melko syväluotaavaa sellaista. Kotona asuu myös reilun vuoden ikäinen ranskalainen vesikoira Senni (kuvassa) ja sekarotuinen Hugo.

27.7. 7:59

Aamulehti

Kun Iisa Kovalainen ja Pietari Hannula muuttivat puolisentoista vuotta sitten 1938 rakennettuun puutaloon, sen sisuksissa vallitsi kellertävä 1980-luvun tunnelma.

Vuosien varrella Petsamossa sijaitsevan paritalon puolikkaan pintoja oli remontoitu eri tahtiin. Viimeiseksi vaiheeksi olivat jääneet muovimatot ja beigen eri sävyissä loistavat tapetit.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: