Suomen Trikoon taiteellinen johtaja Rauno Haarla suunnitteli Ylöjärvelle sielukkaan mökin - Koti - Aamulehti

Suomen Trikoon taiteellinen johtaja suunnitteli Ylöjärvelle upeisiin Näsijärvi-maisemiin 1930-luvulla sielukkaan mökin, joka on nyt palautettu loistoonsa – yhtä yksityiskohtaa tuskin löytyy muualta

Aamulehti esittelee tänä kesänä viisi ihanaa mökkiä eri puolilta Pirkanmaata, ja lukijat saavat äänestää niistä suosikkinsa. Sarjan viimeisessä osassa vieraillaan Päivi Haarlan ja Hannu Kopsan perheen persoonallisella mökillä Ylöjärven Ylisillä.

Päivi Haarlan, Hannu Kopsan ja Petteri Haarlan mökki sijaitsee upealla tontilla Näsijärven rannalla Ylöjärvellä. Korkealle rinteeseen rakennetun mökin ikkunoista ja terassilta on järvelle hienot näkymät.

5.7. 7:00

Päivi Haarlan, Hannu Kopsan ja Petteri Haarlan mökin terassilta aukeaa Näsijärvelle upea, korkeiden mäntyjen kehystämä näkymä.

Maisemassa on jotain niin ajatonta, että on helppo siirtää ajatukset 80 vuotta taaksepäin – aikaan, jolloin terassilla istui Suomen Trikoon taiteellinen johtaja Rauno Haarla ihailemassa auringonlaskua ja nauttimassa mökin sisältä kantautuvasta pianonsoitosta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut