Pirkanmaan ihanin mökki: Liesniemien kesäparatiisi Pälkäneellä - Koti - Aamulehti

Pariskunta sai käsiinsä rapistuneen sukumökin ja remontoi siitä upean kesäparatiisin Pälkäneellä – Onko tässä Pirkanmaan ihanin mökki?

Aamulehti esittelee tänä kesänä viisi ihanaa mökkiä eri puolilta Pirkanmaalta, ja lukijat saavat äänestää niistä suosikkinsa. Sarjan ensimmäisessä osassa vieraillaan Liesniemien mökillä Pälkäneellä. Tommi ja Kirsi Liesniemi kunnostivat lähes satavuotiaan sukumökin pihapiireineen upeaan loistoon – lopputulos on vaatinut kaksikymmentä kesää ahkeraa puuhastelua.

Kirsi ja Tommi Liesniemi remontoivat mökin päärakennuksen julkisivun viime kesänä. Vanha punamullan sävy sai vaihtua moderniin tummaan harmaaseen. Idea ulkovuorauksen uusimiseen tuli, kun Kirsin veli remontoi oman kesämökkinsä julkisivun. Liesniemet kävivät katsomassa lopputulosta ja saivat välittömästi inspiraation.

6.6. 17:49

Jos Tommi ja Kirsi Liesniemen kesäpaikkaa pitää kuvailla yhdellä sanalla, ensimmäisenä mieleen tulee huoliteltu. Kaikki satavuotiaan pihapiirin rakennukset on remontoitu kahdenkymmenen viime vuoden aikana perusteellisesti sekä sisältä että ulkoa. Pihalla jokainen istutus ja pihakiven paikkakin vaikuttaa tarkoin harkitulta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: