Lapsiperhe teki nopean päätöksen ja osti jylhän rantatontin Kurusta – Nyt saaressa sijaitsee hulppea huvila, jossa murheet unohtuvat: ”Tunnelma oli taianomainen” - Koti - Aamulehti

Lapsiperhe teki nopean päätöksen ja osti jylhän rantatontin Kurusta – Nyt saaressa sijaitsee hulppea huvila, jossa murheet unohtuvat: ”Tunnelma oli taianomainen”

Sari ja Timo Kröger ostivat tontin Keihäsjärven rannasta Ylöjärven Kurusta ennen kuin ehtivät edes katsomaan sitä, mutta päätöstä ei ole tarvinnut katua. Nykyisin kakkoskodiksi muuttunut hulppea rantahuvila toimii perheen ja vuokralaisten lomanviettopaikkana.

Sari Kröger ja Timo Kröger toteavat, että murheet vähenevät ja hengitys tasaantuu heti, kun Tampereen kerrostalokodista pääsee Villa Huvikumpuun.

29.5. 6:30 | Päivitetty 30.5. 17:38

Vuonna 2006 Sari Kröger seisoi kylpyhuoneen peilin edessä ja patisti kuvajaistaan: Nyt soitat kuntaan ja kysyt, löytyykö Hevossaaresta vielä vapaa tontti!

Nelihenkinen perhe asui omakotitalossa Kurussa ja oli puolitosissaan haaveillut kunnan huutokauppaamista rantatonteista. Järki oli kuitenkin sanonut, ettei pienten lasten työssäkäyvien vanhempien kannattaisi ryhtyä rakennusprojektiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: