Riikka Vahtervuon ja Juho Haikolan uuden "townhousen" terassilta aukeaa huikea metsämaisema Vuoreksessa - Koti - Aamulehti

Riikka Vahtervuon ja Juho Haikolan uuden "townhousen" valtavalta terassilta aukeaa huikea metsämaisema Tampereen Vuoreksessa: ”Näin upeasta tontista emme uskaltaneet edes haaveilla”

Riikka Vahtervuo ja Juho Haikola etsivät itselleen sopivaa kotia Tampereelta yli vuoden ennen kuin päättivät ryhtyä rakentajiksi. Kaupunkipientalon ulkoseinät oli piirretty valmiiksi, mutta sisätilat pariskunta sai suunnitella vapaasti omiin tarpeisiinsa. Lopputulosta Vahtervuo kuvailee ihanaksi. Tässä juttusarjassa vierailemme kiinnostavien pirkanmaalaisten kiinnostavissa kodeissa.

Juho Haikola ja Riikka Vahtervuo ovat asuneet uudessa kodissaan Vuoreksessa marraskuun lopusta asti. Veetu Haikola-Vahtervuo sai muuttaa suoraan uuteen, valmiiseen kotiin. Ruoanlaittoa rakastava pariskunta piirsi taloonsa ison keittiön, jossa on muun muassa kaksi uunia.­

5.4. 7:00 | Päivitetty 11.4. 16:21

Riikka Vahtervuon ja Juho Haikolan olohuoneen valtavista ikkunoista aukeaa näkymä huikealle 90 neliömetrin terassille ja sen takana siintävään pieneen metsään.

Levollista maisemaa katsoessa ei arvaisi, että uunituore kaupunkipientalo sijaitsee aivan pikkukaupunkimaisen Vuoreksen ytimessä Tampereella. Rinnetontille rakennetun talon ikkunoista näkyy vain humisevia puiden latvoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?