Ville Leinon perheen omakotitalo kääntää nyt kaikkien katseet Kangasalla – Pihalla loistaa yli 10 000 valoa: ”Se lähti sitten vähän laukalle” - Koti - Aamulehti

Ville Leinon perheen omakotitalo kääntää nyt kaikkien katseet Kangasalla – Pihalla loistaa yli 10 000 valoa: ”Se lähti sitten vähän laukalle”

Kun Kangasalla asuva Ville Leino muutti perheineen uuteen kotiin, talon ja pihan koristelusta tuli mahdollista. Nykyään pihassa on noin 10 000 valoa, Leino arvioi. Vilkkuvaa ja värikästä amerikkalaistyyliä hän ei ole kuitenkaan pihaansa halunnut.

Kangasalalainen Ville Leino tavoittelee hillittyä ja harmonista kokonaisuutta, vaikka valoja on paljon. Amerikkalaistyylistä väriä ja välkettä perhe on pyrkinyt välttämään. Mukana harrastuksessa on 9-vuotias Tinja-tytär.

21.11.2020 7:09

Aamulehti

Tänä vuonna kangasalalaisen kodin pihamaan valot syttyivät hieman tavallista aikaisemmin. Kun naapuruston perinteiset halloween-juhlat oli peruttu, perheensä kanssa Kangasalla asuva Ville Leino päätti pitää pihalla ”valoviikkojen avajaiset” naapureille jo pyhäinpäiväviikonloppuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut