Tamperelaisopiskelija Tommi Neuvonen asuu upeassa vuokrakämpässä harvinaisen halvalla: ”Tämä on aika uskomaton diili” – Vuokralaisten määrä on noussut Tampereella nyt erityisen voimakkaasti

Vuokralla asujien määrä kasvaa. Tampereella jo puolet ihmisistä asuu vuokralla. 30-vuotiaalla Tommi Neuvosella ei ole kiire ostaa omaa asuntoa. – Minulla tuskin olisi varaa tällaiseen asuntoon yksin muuten kuin vuokralaisena, hän sanoo.

30-vuotias Tommi Neuvonen asuu Tampereen Juhannuskylässä vuokra-asunnossa. Neuvonen kuuluu kasvavaan kolmikymppisten joukkoon, joka asuu vuokralla omasta valinnastaan tai olosuhteiden pakosta.

Aamulehti

Moni tamperelainen on kävellyt Juhannuskylässä ja pohtinut, olisiko idyllisissä puutaloissa yhtä tunnelmallista asua kuin miltä näyttää.

Tietojenkäsittelytieteiden maisteriopiskelija Tommi Neuvonen, 30, tietää, että kyllä on. Neuvonen on asunut vuokralaisena Juhannuskylässä 75 neliön kaksiossa nyt noin kaksi vuotta. Asunnon yläkerta on vuokranantajan käytössä, ja sieltä saattaa välillä kuulua elämän ääniä. Sen takia vuokrakin on harvinaisen alhainen, 650 euroa kuussa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut