Lastenhuone pysyy järjestyksessä viittä ammattijärjestäjän vinkkiä noudattamalla – Näin lelut kannattaa säilyttää: ”Ne ovat kaikkein helpoin ratkaisu” - Koti - Aamulehti

Lastenhuone pysyy järjestyksessä viittä ammattijärjestäjän vinkkiä noudattamalla – Näin lelut kannattaa säilyttää: ”Ne ovat kaikkein helpoin ratkaisu”

Toiko pukki liikaa leluja? Näyttääkö lastenhuone siltä, kuin siellä olisi räjähtänyt lelupommi? Ammattijärjestäjä Sanna Kilpeläisellä on viisi hyvää konstia, joilla lastenhuoneen tavarat saa pysymään järjestyksessä. Lapsen leikkiä pitää hänen mielestään silti kunnioittaa. "Ei ole lapsen ensimmäinen prioriteetti, että kotona olisi siistiä".

Jos joulunaika on tuonut lisää harmaita hapsia talouden siistijän ohimoille, on uusille leluille syytä tehdä tilaa karsimalla vanhoja pois. – Tärkeää olisi, että uudet saadut lahjat löytäisivät oman kategoriansa, kertoo ammattijärjestäjä Sanna Kilpeläinen.

4.1.2020 12:34 | Päivitetty 4.1.2020 12:35

Tunne on tuttu monelle vanhemmalle: kun joulusta on selvitty, ei pyhien autuaaksi tekemästä siisteydestä ole enää tietoakaan. Lastenhuone on täyttynyt jätesäkillisistä uutta pikkusälää, eikä mikään mahdu enää minnekään.

Mitä tehdä leikkikalukaaokselle, ammattijärjestelijä Sanna Kilpeläinen?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: